Internationella ätstörningsdagen!

I fredags, 2 juni, var det den internationella ätstörningsdagen och eftersom att jag inte har haft tid att skriva här på några dagar vill jag passa på att uppmärksamma den nu istället. 

 
Det här är jag, när livet gick ut på att vara så smal som möjligt och när mitt människovärde berodde på hur låga siffror min våg visade. Det är jag när ätstörningsjävulen forfarande fanns i var enda liten vrå av mitt huvud. För det är precis så det är. Det är en liten jävul som bestämmer sig för att flytta in i din hjärna och sakta men säkert förstöra dig på alla sätt den kan. Både psykiskt och fysiskt. 
Den som drabbas kan vara precis vem som helst, man som kvinna och ung som gammal. Och du behöver definitivt inte se ut som jag gjorde på bilden här för att vara sjuk i en ätstörning. Det behöver inte ens synas alls, för jävulen flyttar in i alla olika sorters kroppar, men förändrar bara en del av dom..

Jävulen i mitt huvud har jag nästan lyckats kasta ut helt idag, fast han är ganska motstridig så jag jobbar fortfarande på det. Men jag mår så mycket bättre nu än på bilden!
Avslutningsvis; till dig som är drabbad. Det går att må bra igen, ge inte upp!

Publicerat i Allmänt
Taggar: Internationella ätstörningsdagen / Psykisk ohälsa / Psynligt / World eatingdisorders day