en vecka med lov , sista delen .

eftersom jag redan berättat och visat bilder om vad som hände i både måndags och tisdags så fortsätter jag på onsdagen :
då vi inte kom i säng allt för tidigt i tisdags så tog vi alla lite sovmorgon . vissa längre än andra men de var lungt och skönt . framåt dagen försvann de en efter en också och dagen började gå mot kväll . då kom min kära rebecca hit . vi gjorde inte så mycket av olika anledningar men det var behövligt och skönt att ses . john och jag hjälpte till att laga mat plus att han gjorde en kladdkaka till oss . riktigt smaskens blev den ! och efter det sov jag ganska gott .


i torsdags känns det ungefär som jag gjorde 200 saker och de jag sysslade med var dehär :
john och jag va uppe tidigt och fick skjuts till söderåkra då vi skulle vara barnvakt några timmar . det gick kalas , förutom att filip stack och vi inte visste vart han var .. vi tog i vilket fall med oss tilda på promenix hem till johns mamma för att sälja jultidningar och på hemvägen hälsade vi på morfar en sväng . han är alltid lika go och glad, gamle lilla morfar . inger och åke (morfars bror med fru) var nere på besök också så det var roligt att få träffa dom igen .
när vi barnvaktat färdigt tog vi bussen in till stan vid kvart över ett . vi mötte upp pappa utanför sjukan och tog en sväng på akuten . jag fick röntga min onda fot och mina tår , men inget brutet . YES . de gick hyffsat fort och jag var färdig redan efter en timme och en kvart .. efter sjukhusbesöket begav vi oss till hansa city, nya modehuset för att kolla läget . det var en besvikelse måste jag bara säga trots att jag hittade ett par stövlar . sen blev det burger king (!!!) tro det eller ej , jag som är mcdonaldsnörd , men där åt vi iallafall och det var gott . haha . sen tog john och jag en riktigt snabbvisit på baronen innan vi fick springa (hoppa) till bussen .
efter en ganska seg resa hem var det bara att byta om för att direkt bege sig till sporthallen och vänta in tills träningen var slut och åka vidare hem till jossan med laget . där bjöd roggan på taco och vi snackade en himla massa skit ..
och allt detta hann jag med på ca 13 timmar . jag var ganska trött när jag kom hem så då var det direkt i säng .

igår var det den årliga torsås marknad som säkert ingen har missat så då var jag uppe i lagom tid och fixade . dagen började med att robban kom hit och vi traskade en runda på byn . vi mötte sedan rasmus o träffade tilda . jag och john tog med henne för att åka karusell , det är alltid lika kul .. framåt eftermiddagen började våra magar att skrika så då blev det affärsbesök och hem o laga mat . robban och rasmus styrde och ställde de mesta i köket med matlagning och diskning . under tiden spelade jag , john , frida , ellen och erik kort .. vi tog ytterliggare en litenn promenix på marknaden efter maten för att sedan fixa oss inför kvällen .
den spenderade vi hemma hos frida med poker och en massa singstar .


frida är gärna med på bild ..


rasmus kör den vanliga posen .


john va happyboy .


varför diskar robban utan tröja ?


ellen har verkligen hittat sin plats .

och erik plus jag fick tydligen inte vara med på bild ..