JÄVLIGT PEPP !

OH JA JA JA JA !!!!!

nu far jag till jobbet (när jag är färdigpackad) , sen blir det jobbajobbajobba i några timmar , stänger och direkt till norra tång , match på g och vi va tvugna o va me ! har inte tid men man får ju offra sig haha . sen blir det kasta sig i duschen o gasen i botten mot aneby och EKSJÖ + LASSE imorgon ! ! ! ! ! !
pepp pepp pepp .


snart är allt fixat också wihoooo. ses väl på måndag eller nått igen !

P E P P !!!!

precis , pepp , jag är så jävla pepp !
pepp inför helgen , faktiskt pepp inför de mesta tror jag . har varit lite halvt om halv i några dagar nu och jag blir det bara mer och mer . som grädde på mina raggmunkar jag åt till lunch idag åkte jag tom och köpte mig en ny kamera efter promenixen med fiffi i morse . tyckte jag skulle behöva de inför helgen . och så jävla nöjd jag är också ! ingen riktigt systemkamera är det , utan en fejk kan man säga . men de är inte mer än vad jag behöver . i vilket fall finns det fler och finare bilder man kan ta med den än med min tusen kronors canon . nog om det .
på jobbet idag hittade jag ett kassettband som jag ska spela över också , måste ha lite music i bilen upp till eksjö . finns ju ingen cd i min superbraiga och snygga bil , haha . kassettband for life .

tror minsann jag måste börja med bandet redan nu. för sen kommer johnjohn . där efter sovtajm , jobb , träning , sova , jobba , eventuell match , åka !!! ja listan är lång , PLUS att jag ska hinna packa , tvätta , handla , fixa kartor , lära mig kameran osv osv. blir trött bara jag tänker på det , men jävlarenamma vad jag är pepp ändå !! två dagar , tjihooooooo.

fulle rull .

japp , full rulle är det .
tusen saker , okej nu överdriver jag men de känns som de är tusen saker , jag ska hinna klart med innan fredag .
fredag , torsdag , fredag , alltså TVÅ dagar tills vi far till eksjö .  ELLEN & JAG ,
planeringen med det hela går väl inte så bra heller . vi är just nu inne på plan D tror jag . ja hej och hå , det återstår att se om vi ens kommer fram . haha .
tiden fram tills avfärd räcker inte till och inte blir det bättre för att jag sitter här .
nej nu tror jag allt att jag får ta en morgonpromenix för att rensa tankarna . sen blir det jobb och ikväll kommer johnjohn .

hejs .TVÅ DAGAR !