jag längtar ..

nu var den här helgen över snabbt som tusan & nu längtar jag bara till nästa , så låt veckan gå fort.. idag har jag sysselsatt mig med jobb och ätit marängsviss med john. dock inte så gott som jag hade hoppats på, så nu är jag sugen på pizza. :)

och förresten så märks de ju att våran kära TOBBSTAR inte är 20 längre, haha grattis gamlegamle!

svar till kommentar

och till andra som kanske undrar .. johns & min sthlms-tripp kommer äga rum mellan den 30/4 (alltså valborg) till den 3/5 . vi ska kolla på lasse som spelar på nalen den 30 nämnligen, riktigt gutt mos ! :)


fredag & lördag har vart stimmiga dagar, jag skriver en annan dag. nu väntar sängen.

glöm inte ställa om klockan vid 02 gott folk, GODNATT.

min torsdag sammanfattar jag i trötthet.

dagen började med att jag knappt kunde ta mig ur sängen. den fortsatte med att jag höll på att somna under en filmvisning på jobbet.. under eftermiddagen/kvällen har jag haft ont i huvudet från & till plus att jag varit småsur. och allt detta är trötthetens fel. jag har varit så äckligt trött hela dagen, inte bara sömnig utan på folk också. därför hade jag tänkt lägga mig nu & se fram emot morgondagen + helgen. den kommer mestadels spenderas med john. <3

förresten har det inte bara varit en dålig dag, john & jag har umgåtts (jag vet , vi gör det jämt men vi tycker ju om varann & vi kan faktiskt träffa andra också) , vi gjorde chokladbollar, sen fick jag min lönespecifikation på posten som gjorde mig himlans glad & som grädde på moset fick jag reda på att lasse spelar i sthlm på valborg, JOHN & JAG ska dit!
PUSS PÅ DET och godnatt .