Mina favoriter

Eftersom det är, som redan sagt, första advent idag får man nu officiellt lyssna på julmusik. Här har ni mina favoriter:

Har ni några speciella?

Bland tomtar och troll..

Idag är det Söndag och första advent, vilket innebär julstök hemma hos oss. Gardiner stryks i timmar för att inte ens bli raka, stjärnor hängs upp och ljusstakar utan ljus ställs fram på grund av dåligt minne.  Men lika mysigt för det! 

I eftermiddag/kväll lutar det åt bio eller saffransbulle-bak. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag ska ju faktiskt orka också..
Ha en bra dag!
 

Hej, goddag, ursäkta och förlåt.

Just nu är det så mycket saker som händer hela tiden att jag varken har haft ork, tid eller motivation att skriva någonting här. Förlåt. Bara sen i fredags till exempel har jag hunnit med att gå på kalas, vart hos morfar och träffat släkt från lidköping, besökt en supermysig butik och en mindre rolig julmarknad, bakat lussebullar, haft en träff med Fiffi, badat bubbelbad och varit på ABC. Och utöver det så har jag jobbat också, dessutom 4,5 timmar extra igår med. Ja, ni förstår nog själva att jag är lite trött..
Men jag lever i alla fall och det är väl huvudsaken.

Tills vidare, ha det bra!

Bild by Kalle.