En bättre morgon!

Att få vakna upp till strålande solsken med klarblå himmel, fåglar kvittrandes, utan alarm, tätt intill den man älskar mest och när man legat och dragit sig en stund få ett facetime-samtal av mosters lilla hjärta är bland det bästa som finns. Och just en sån morgon hade jag idag, GOD BÄTTRE MORGON VÄRLDEN! Som grädde på moset serverades det dessutom pannkakor till frukost. Nom nom!

Nu är jag mätt i magen och ska göra mig iordning inför dagens jobb. Ha det bra alla glada! 
 

NY DESIGN

Jag började tröttna på hur det såg ut här och tyckte att det behövdes fräschas upp lite. Så vips! Nu ser det ut så här! Vad tycker ni? Det är inte hundra färdigt med bilden här ovan, ska försöka få till mitt bloggnamn med, men annars är jag helnöjd än så länge. 

Kategorierna, om och arkiv hittar ni numera högst upp också. Tjingeling!

Sista söndagen i juni!

God kväll vänner! Nu var det sådär längesen jag skrev här igen. Tiden bara flyger förbi. Så, återigen, förlåt! Hur som helst hoppas jag att ni mår strålande och har haft en bra midsommarhelg. För det har nämligen jag haft. I fredags blev det i vanlig ordning kransbindning och tårtfix och sedan cyklade vi till ett naturreservat och hade picknick och till sist åt en av de godaste middagarna på länge. Supermys!