nu börjar det ordna till sig lite

äntligen en gnutta av julstämmning och jag har faktiskt redan hängt upp stjärnorna och gardiner redan, men det är ju faktiskt bara en och en halv dag kvar till advent nu så då är det väl ändå okej?!

egentligen har jag inte dom tända än, endast för att visa er myset (ursäkta min skrynkliga gardin, jag har inget strykjärn hehe)
 
jag har också testat mitt lack-set jag köpte när jag var på gekås, för första gången i mitt liv har jag äntligen fått testa på att lacka en julklapp. jag tyckte alltid det såg så mysigt ut när dom gjorde de på madicken-filmen man kollade på ibland som barn. och mitt resultat blev ganska bra, det kommer lackas mycket mer innan det är julafton med andra ord.
 

får det lov att vara en kopp blomma?!

 
bara för att jag har köpt den finaste lilla julgruppen i den supersnygga krukan idag! 

stök och bök

idag försöker jag rensa mina tankar med att spela hög musik, stöka runt, julböka och fixa. och med det menar jag ungefär: sätta lampor i ljusstakar och stjärnor, kolla så det passar och är hela, plocka iordning, ta fram gardiner och lite som jag känner för.
 
risken är också ganska stor att det blir något avsnitt av skilda världar också. men först ska jag äta en risifrutti och en fralla.