jag behövde dig här hemma hos mig ikväll !

jag tror jag minsann har feber . plus att jag yrar som en full gris eller nått (tänkte på de fulla grisarna i emil i lönnerberga) . bara jag sitter här , stilla , i stolen så känns de som ja ska trilla ur eller att den ska välta . precis allt snurrar & känns som hela marken rör sig . oftare & oftare .
ibland är väl livet underbart .

och ibland orkar man inte mer ...

nedräkningen har börjat .

3 dagar är det kvar , för på lördag 23.00 på ett litet ställe i eksjö smäller det . sockerpullan , johnjohn & jag kommer vara där , och sist men inte minst , våran älskade lasse !
jag längtar nästan så mycket att jag får ont i magen , jag behöver dig NU NU NU . lasseman du är helt klart en av dom bästa .


idag har jag förövrigt gjort potatismos , handlat , tvättat & jobbat , inte illa . nu väntar lite promenix för att rensa tankarna .

gokväller alla PEPPADE .

nu är det söndag igen .

dagen startade med att vi vaknade upp ensamma hemma hos john , då vi var på lite party igårkväll . vi slöade massa & begav oss inte hemma förrän runt ett tiden . jag hann bara käka lite innan de va dax för jobb , jobbade bara en stund mellan 14 & 16 , vilket va ganska skönt eftersom jag är himlans trött idag .
efter jobbet har vi bara tagit de lungt & myst . runt fem cyklade vi bort till torshammar för att titta på jens , de vann med 5-2 . och nu har vi tjockat oss med pizza , samtidigt drog vi en film .

helgen & långledigheten har varit ganska kalasbra , fast jag skulle väl ljuga om jag inte sa att jag gärna kunde va hemma några dagar till . vi får hoppas veckan går fort så är helgen snart här igen, vilket betyder (nästan 100% säkert) att ellen , john & jag beger oss mot eksjö för att kolla på våran älskade lasse man . :) jag längtar rätt mycket !


nu ska jag slänga in några bilder på datorn från veckan som gått & sedan säga god natt . vi hörs !