300609

de enda jag vill säga idag är att jag har varit väldigt upptagen på sista tiden , därav har jag inte skrivit . men jag är lika upptagen idag , så jag skriver en dag när jag har tid . ville mest bara visa att jag lever .
hejs

att vakna upp & tro att man fortfarande drömmer .

de var precis så min morgon började , johns med faktiskt . pappa kom & knackade på fönstret & ropade på mig . jag vaknade med ett ryck & förstod först inte att jag vaknat utan trodde jag drömde , haha . jag ropade ja tillbaka men fick inget svar så ja la mig ner igen o slumrade till , då ropade han igen . inte förrän då vaknade jag riktigt & småflinade lite åt mig själv & fattade att jag inte drömde . när jag väl kom upp & gick till fönstret & pratade med min lilla pappa berättade han att han ropat ca 8-9 gånger . lite småroligt tyckte jag ..

nu har i vilket fall både john & pjärran vaknat upp ordentligt så nu ska vi bege oss till stranden för att sola , bada & planera kvällen .
annars är helgen redan ganska bokad .adjöken i dig hej svej .

efter träning .

nu är jag hemma igen , jag har duschat , ätit ett mål mat & landat . john & pjärran va himla gulliga & fixade käket precis lagom tills jag kom hem . makaroner & köttbullar blev det ..
kostinfon jag var på innan träningen med laget tycker jag inte gav så hemskt mycket . vem vet inte redan att ex. läsk , redbull , kaffe , ketchup , snus & alkohol inte är bra för kroppen , hälsan osv . däremot hade träningen vatt både rolig & givande om jag hade kunnat fullfölja hela . efter uppvärmning och ett varv på slingan höll inte ryggen av någon oförklarlig anledning . vi hade massa ryck i backe & idiot-övningar , jag som älskar sånt . fy & blä så surt ..

men nog om det , nu har jag , pjärran & john en trevlig kväll framför oss iaf . puss & kram , i gamla stan .