Pulkaåkning, grillad korv och varm choklad.

I söndags när jag piggade på mig lite från sjukorna under förra veckan så åkte jag ut till Smedby för lite mys. Så som rubriken lyder åkte vi pulka i lilla backen bakom huset, grillade korv och mös med varm choklad när vi kommit in. Dock spillde Ella halva muggen precis när hon valt att sätta sig i mitt knä, över oss såklart. Så det blev en liten dusch för oss också, kakaon gick liksom igenom våra kläder och gjorde huden brun. Haha. Det var minsann en supermysig dag i alla fall!

 

PURPLE TULIPS.

Jag har börjat tycka att lila tulpaner är så himla fint den senaste tiden. Tulpaner över lag är ganska fint men det är något speciellt med just denna mörklila färgen tycker jag. Det piffar upp så mycket och ser genast så mycket hemtrevligare ut. Så när jag var på Maxi tidigare idag fick dessa här ovan följa med hem. 

Tips. nu; 10 pack för 39:90:-

Säng, säng, säng.

Hujedamig vad jag är trött ikväll. Och det är bara måndag. Dagen på jobbet var bra men jag är verkligen helt slut och har haft huvudvärk sen i morse. Så nu längtar jag som bara den efter säng, säng, säng. Det ska bli så himla skönt att få krypa ner och blunda om en stund. Länge sen jag längtade så mycket. Zzzz. God natt och sov gott på er. Hoppas ni haft en bra dag och är lite piggare än mig.