jag har brutit mitt "traditionella valborgsfirande"..

nere i dalskär.. här sitter jag med en majonäs & räkmacka. undra vem som lärt mig äta både majonäs & räkor som jag avskydde så mycket innan? jo du. som jag saknar så enormt mycket denna kväll.. förlåt men jag ska nog sluta med majonäs & räkor igen, det kanske inte va min grej.
nu väntar sängen & drömmarna.

helg fast det är torsdag.

som alla redan vet så är det valborgsmässoafton & kungens födelsedag idag, vilket betyder att det är röd dag imorgon, de vill säga helg en dag för tidigt. men inte gråter jag för det.
nu ska jag slänga in en maskin tvätt & vänta på john. det återstår ännu att se vad kvällen & långhelgen har att erbjuda.

puss tills vidare,

dag 3

tjenamors!
idag är det onsdag & det betyder att jag kan avslöja min lilla hemlis som blev en dag försenad. i måndags tog jag mina kläder & saker och bosatte mig på annat ställe. alltså har jag för första gången i mitt liv flyttat hemifrån. det va från början sagt i söndags , men ändrades till måndags vilket inte gjorde så mycket. men nu är det i vilket fall den tredje dagen i lägenheten.
än så länge känns det bra, hela måndagskvällen & igår ägnade john och jag till att få till allting. och nu tycker jag att vi är ganska färdiga.

i eftermiddag ska jag hem till mamma & passa mina kära syskon, filip & tilda. därefter blir det ekvallen för fotbollstittande på saik och johnjohn. vi får hoppas på vinst som sist.
i morgon är det sista jobbdagen innan helg med, skönt. :)

nej nu ska jag duscha eller vila mig lite. puss & kram, jag tänker på mamma & mormor idag.♥