Dagens läskiga!

Mitt batteri på telefonen har länge varit dåligt, tagit slut jättefort och blivit ganska varmt vid laddning så idag skulle Christopher hjälpa mig att byta det. En stund efter att han är färdig så tar han det gamla i händerna och känner lite på det. 

Då plötsligt börjar det ryka hur mycket som helst!

Hans första reaktion blir såklart att släppa ner det på bordet och vi ser båda att det börjar svälla och tror att det ska explodera. Inom loppet av några sekunder hinner vi tänka tusen tankar, samtidigt som vi inser att det bränner hål i köksbordet och vi måste få bort de därifrån. Det närmsta Christopher får tag på är en liten kartongbit som ligger på bordet och när han är på väg ut tappas det på golvet och bränner även ett litet hål där, innan jag samtidigt kommer med en stekpanna och vi får upp det på den tills de slutade ryka. (i samma stund som jag ser att Christopher försöker lyfta det med den lilla kartongbiten tänker jag att han inte får bränna sig och är på väg att hämta en grytvante men får då syn på stekpannan och tar den istället)

Batteriet brann alltså upp inifrån. 
Tänk om de hade hänt innan vi tagit ut det, när vi slängt det i soporna, senare i soprummet eller när vi sov?! Tankarna snurrar och inget av våra två brandlarm gick igång heller så dom ska vi kolla upp nu!

Läskigt värre! Så nu är matbordet försört.. MEN, Christophers händer och fingrar klarade sig oskadda och det är de viktigaste. ♥

 
Publicerat i Allmänt